Wednesday, December 14, 2011

La sfarsitul zilei

Cel mai important este sfarsitul zilei: unde te aflii, cum stai cu constiinta, ce ai invatat nou, ce ai cunoscut, si restul de lucruri pe care le poti numara, intr-un fel.

Daca sfarsitul zile iti aduce un sentiment de multumire pentru ceea ce ai fost sau facut in ziua in care s-a incheiat atunci poti marca cumva ziua respectiva. Este un upgrade. Daca sfarsitul zile nu iti creaza nici un sentiment, ar trebui sa te mai gandesti putin asupra zilei peste care ai trecut indiferent.

Sfarsitul zilei este precum sfarsitul unei carti sau al unui film. Trebuie sa ii cauti semnificatia si trebuie sa aiba un deznodamant (deznodamant = concluzii asupra evenimentelor care s-au petrecut in intervalul de timp zi). Si sa il evaluezi pentru a putea incepe o noua carte, a doua zi. Cu alte intrigi, personaje si evenimente. Pentru ca fiecare zi este unica si speciala, si trebuie privita ca pe un moment care nu se mai intoarce, nu precum o piesa dintr-un lung sir de zile la fel: zile de iarna, de vara, de tristete, de munca, de vacanta, de iubire.












No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari