Saturday, December 24, 2011

Ghid de impodobit bradul

Bardul de Craciun pe care il vei avea in casa trebuie sa fie cel mai frumos brad din oras:)


Bineee...l-am gasit, cu bratele dese si cu degetele multe si verzi (adica ace). Acum trebuie sa ne gandim cum sa il imbracam.


Pai, trebuie sa ii alegem niste hainute nu prea colorate, ca sa nu ajunga, cum se spune, ca un brad de Craciun. Am ales 3 culori intr-o combinatie mai putin clasica: mov, albastru si argintiu. Si sa incepeeem.


Luminitele albastre. Curg din varf, catre picioarele bradului, precum un firicel de apa. Apoi se pun globurile: cele mici mai in varf, cele mari mai la picioare. Culorile se pun aleatoriu, bradul nu trebuie sa arate chiar ca o vitrina atent aranjata. Desigur ca exista si globuri&accesorii exceptie cromatica: un glob Mos Craciun, un glob de sticla de cand eram mici, cativa clopotei mici si aurii. Beteala. Argintie. Beteala nu trebuie sa curga de la un rand la altul ci trebuie sa fie precum o zapada ondulata pe fiecare rand de crengute. Mai avem si niste margele mov care se aseaza precum margelele la gatul unei doamne, intre doua crengute, numai in partea de sus a bradului. Si desi nu prea sunt de acord, Eli isi doreste si dulciuri, adica bomboane, pentru ca spune ca bradul fara bomboane nu mai este dulce.


Apoi, sub brad un cadou primit de la un Mos din lumea reala, 2 felicitari hand-made, un mos Craciun agatat de balustrada, 2 reni sclipiciosi de usa de la frigider, o soseta de cadouri de manerul clantei si gata.


Ne asezam la masa, bem un ceai, aprindem o steluta-artificie care miroase a copilarie si il asteptam. Mai avem o noapte si o zi, insa stiu ca merita asteptarea, pentru ca va veni cand nu stim, pentru ca ne va surprinde ca in fiecare an. Si sunt convinsa ca atunci cand voi avea 50 de ani Mos Craciun ma va vizita si imi va lasa pe furis cadouri sub brad. Pentru ca? MOS CRACIUN EXISTA!


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari