Wednesday, April 11, 2012

De ce ne plac cainii si nu ne plac pisicile

Mica fiind am fost terorizata de Crin, motanul bunicilor pe care l-am iubit enorm pentru ca l-am crescut de cand era pui. Intr-o seara Crin s-a gandit sa se joace cu picioarele mele, mai precis sa isi taraie ghearele pe mine. Mai mult de atat, Crin nu statea niciodata sa il mangai, nu ii placea sa il iau in brate.

Ne plac cainii pentru ca au personalitate. Un pic imprumuta din personalitatea ta. Sau mai bine zis, cred ca oamenii isi aleg rase de caini in functie de firea lor. Nu ne plac pisicile pentru ca sunt reci si alintate si ascunse. Pisicile sunt afectuoase cand vor ele, iti arata dragostea daca au chef. Pisicile zgarie cand nu le convine ceva, insa cainii doar te latra.


Cand vii acasa cainii iti sare in brate insa pisicile se alinta putin pe langa picioarele tale, apoi pleca la treaba lor. In ochii cainilor vezi dragostea sau tristetea sau cheful de joaca, in al pisicilor nu vezi nimic. Pentru ca nu stii sa descifrezi. 

Cainilor le lipsesc cuvintele, in rest se comporta precum niste copii care nu stiu sa vorbeasca: te trag de pantaloni cand vor sa iti arate ceva, plang cand sunt tristi sau dau din coada cand se bucura. Si vezi totul in sclipirea ochilor lor. 

That's why, i love Moody :)

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari