Sunday, December 04, 2011

Fericirea in rate, pe termen lung, pentru nevoi personale

O gasesti unde nu te astepti. De fapt acolo trebuie sa o si cauti.

Mai intai de toate iti faci planul de economisire: nu trebuie sa cheltui mult ca sa ai ceva frumos plus ca nu trebuie sa iti cumperi ce au ceilalti.

Fericirea este pe toate drumurile, precum bancile la parterul blocurilor. Trebuie mai intai sa te asezi putin, sa gandesti la ea si la ce inseamna. Este un lucru pe care il au cu totii, difuzat insa in actiuni diferite. Insa il poti avea din fapte mici si neinsemnate, daca le lasi sa te bucure. Sau din momente banale daca le vezi frumusetea.

Fericirea poate fi gasita intr-o imbratisare sau intr-o cafea bauta pe o terasa insorita. Numai ca trebuie sa fii capabil sa o vezi.

In general ne gandim ca numai anumite actiuni, statut, deecizii ne pot aduce fericire. In particular, pentru ca nu pot gandi in generalul majoritatii, consider ca cele mai nesemnificative momente iti pot aduce starea mult dorita a Fericirii.

Cu totii ar trebui sa avem capacitatea de apreciere a momentului si de savurare a deliciului pe care ti-l poate oferi.

De ce trebuie sa fiu un om de rand ca sa ma simt fericita? Prefer sa fiu pe langa rand si sa imi savurez in liniste momentele de fericire.

Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari