Tuesday, May 29, 2012

Mr. M and Lady M

Mr. M Si Lady M s-au intalnit prima data la mare. El a venit calare pe masina lui neagra, ea a venit cu celelalte lady.

In prima lor seara, Mr M si Lady M au dansat aproape toata noaptea. S-au privit si s-au mangaiat. Lady M i-a cerut lui Mr. M un rasarit. Trebuia doar sa il astepte pe cel al tuturor si sa gasesca un colt de plaja de unde sa il priveasca impreuna. Mr. M nu a putut sa i-l ofere si a plecat.

Intre timp Lady M a uitat de Mr. M, de rasarit si de mare. Si-a mai amintit in zilele grele de iarna insa mai mult cu nostalgia pentru anotimpul preferat. Mr. M a avut si el viata ocupata, dar si-a mai amintit cateodata de Lady.

A venit din nou vara. Mr. M a incalecat masina lui neagra, Lady M a prins primul transport catre mare. Si au plecat spre ceea ce se numeste Taramul Uitarii: marea albastra. S-au revazut nu chiar din intamplare, probabil ca in interiorul fiecaruia exista senzatia ca ceva nu s-a incheiat: cel putin un rasarit. Si asa a fost. Au vazut trei. S-au alergat prin noaptea marii, s-au mangaiat si s-au bucurat de ce traiesc.

Mr. M este un motan iar Lady M. un catel. Chiar daca nu fac parte din aceeasi specie de animale se bucura unul de altul cand se intalnesc. Si se gandesc ca marea este locul lor, in care orice este posibil.

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari