Saturday, May 05, 2012

Campanie electorala

De dimineata la metrou am remarcat eternele afise "no name" in care, ni se prezinta toate mizeriile orasului. Mesajele stupide imi enerveaza privirea: " cainii lu' Oprescu, bordurile nu-stiu-cui, gropile partidului x".


Campania electorala este un prilej de a arunca cu mizerii si de a scoate in fata raul. De parca, pana in campanie nu ar fi existat. De fapt, nu ne mai intereseaza ce are fiecare  candidat de promovat ci ni se spala creierul cu ce e rau, ca apoi sa votam prin excludere: "daca ala a facut numai rau, haideti sa il votam pe celalalt".


Campania electorala este o scena in care cei mai buni specialisti in domeniu isi scot la iveala armele murdare si ieftine pentru a-si promova candidatul.


Ma intreb, care este procentul de romani care mai cred in porcariile de afise si in showurile ieftine de la TV, din campania electorala?! Tind sa cred ca, destul de mare ...


As vrea sa ma trezesc direct in ziua in care imi voi face datoria si voi merge la vot. Sa nu mai fiu agresata cu prostii de genul acesta, pe mine sa ma sara Campania Electorala!


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari