Thursday, January 12, 2012

Dragostea dureaza trei ani?

Dragostea dureaza trei ani. Zice titlul unei carti si imi confirma si cei care au citit-o. Dar cei care au mai mult de 3 ani?


La mine dragostea a durat cel mai mult patru ani si jumatate. Insa nu pot lasa subiectivismul la o parte pentru o parere obiectiva.


Nu ii cunosc pe cei cate au mai mult de trei ani pentru ca nu prea vorbesc despre asta. Prefera sa zambeasca si sa se gandeasca la data casatoriei. Pentru ca asa e normal, nu?! De la o varsta incolo, nu mai conteaza cat dureaza dragostea ci conteaza sa fii normal, din perspectiva majoritatii.


Eu cred ca dragostea poate dura o viata. Si ca dragoste inseamna pe langa altele, depasirea problemelor de cuplu impreuna, inclusiv monotonie, plictiseala, low-passion, prin intermediul sfantei comunicari. Pentru ca sufletul nostru nu a ajuns inca la performanta de-l citi pe Domnul creier.


Matematic vorbind, daca nu cauti sa alegi persoana dispusa pentru toate aceste aspecte si suma compromisurilor este mai mare decat suma multumirilor, atunci da: dragostea dureaza trei ani. Si dupa ce trece o sa iti pui toata viata intrebarea: dragostea dureaza doar trei ani???


Published with Blogger-droid v2.0.3

Most wanted

Afisari