Monday, November 26, 2012

Atentie

Exista un raspuns pentru eterna poveste a neatentiei barbatilor fata de femei?
Dragelor, nu exista o solutie pentru asta! Nu trebuie sa soliciti cuiva sa dea mai mult decat simte, sa se schimbe pentru nevoia ta de atentie. Daca tu nu primesti asa cum iti trebuie inseamna ca el simte diferit de tine cu cateva secvente. Insa acest lucru nu inseamna ca nu simte!

Sa iti exprimi nevoia de atentie? Eu zic ca nu. Daca o exprimi vei pune o conditie pentru certificarea sentimentelor. Va suna ceva de genul: un mesaj in minus astazi inseamna un grad de caldura mai mic. Hmmm...really?!

Sa te lupti tu cu adaptarea la "el"? Cred ca da. Cum nici tie nu iti place ca cineva sa te conditioneze, sa iti impuna sau ceara sa faci in alt ritm decat cel firesc al tau, asa nici lui nu ii va placea nou aranjare a lucrurilor.

Toata aceasta gandire inseamna ca te sacrifici putin pe tine, pentru el? Da. Insa asa ii pastrezi lui libertatea si asa ii garantezi integritatea. Inseamna sa te schimbi putin pe tine si sa te obisnuiesti cu noua oranduire a lucrurilor. De fapt inseamna sa te adaptezi, sa fii flexibila, sa iesi din rigorile cunoscute pana la el. Desigur: am pretentia de la el sa faca la fel! 

Sunt curioasa ce cred ei despre asta?! :)


5 comments:

  1. Ai foarte mare dreptate! Nu trebuie sa "cersim" atentia nimanui. Fiecare isi exprima sentimentele in ritmul sau. Pana la urma in asta consta toata frumusetea, faptul ca suntem diferiti, ca putem sa ne surprindem de fiecare data. Daca as primi in fiecare zi un mesaj de la el, la un moment dat m-as plictisi, pentru ca ar intra rutina, as sti ca in fiecare zi primesc acel mesaj. Nu vreau mesaje in fiecare zi, vreau momente speciale care intradevar sa-mi demonstreze sentimentele lui. Acele momente imi arata cu adevarat sentimentele lui :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact Andreea, nu trebuie sa cersim atentie, bine spus! :)

      Delete
  2. bai, sunt barbati si barbati.
    Sunt barbati carora le plac femeile by default, fascinati de existenta femeii in sine, ca si entitate, fizic, spiritualitate si etc. - eu acord atentie femeilor si ast anu numia la inceput. i just love it si detaliile ma fascineaza

    apoi, sunt barbatii care dau atenti enumia la inceput cand e cev anou, apoi totul devine usual shit si gata. nu mai poti starni la ei asta decat .. episodic, la o criza de nervi, la o ocazie mai speciala sau ceva de gen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect, insa vezi tu cel care acorda atentie, sa nu dai peste una care nu prea vrea atentie, ca atunci esti in truble :D vezi ca sometimes, si femeile se pot comporta ca barbatii!

      Delete
  3. daca a sa mi citesti blogul ai sa intelegi ca stiu asta deja :)))

    si da, o s dat ain my life m am indragostit intr un mare hal si atunci am coplesit-o cu atata atentie - nu posesivitate - atentie. si dupa 2 ani oricum nu a fost bine.
    asadar, din pacate poat eurmatoarea va merita si va dori asta, dar nu voi mia fi la fel de.. giving, sau cel putin nu prea repede.

    Ma rog, va trebui sa alinieze soarele cu 3 emisfere ca sa ma inove eu again ..dar.. o sa fie candva iar

    ReplyDelete

Most wanted

Afisari