Monday, November 26, 2012

Atentie

Exista un raspuns pentru eterna poveste a neatentiei barbatilor fata de femei?
Dragelor, nu exista o solutie pentru asta! Nu trebuie sa soliciti cuiva sa dea mai mult decat simte, sa se schimbe pentru nevoia ta de atentie. Daca tu nu primesti asa cum iti trebuie inseamna ca el simte diferit de tine cu cateva secvente. Insa acest lucru nu inseamna ca nu simte!

Sa iti exprimi nevoia de atentie? Eu zic ca nu. Daca o exprimi vei pune o conditie pentru certificarea sentimentelor. Va suna ceva de genul: un mesaj in minus astazi inseamna un grad de caldura mai mic. Hmmm...really?!

Sa te lupti tu cu adaptarea la "el"? Cred ca da. Cum nici tie nu iti place ca cineva sa te conditioneze, sa iti impuna sau ceara sa faci in alt ritm decat cel firesc al tau, asa nici lui nu ii va placea nou aranjare a lucrurilor.

Toata aceasta gandire inseamna ca te sacrifici putin pe tine, pentru el? Da. Insa asa ii pastrezi lui libertatea si asa ii garantezi integritatea. Inseamna sa te schimbi putin pe tine si sa te obisnuiesti cu noua oranduire a lucrurilor. De fapt inseamna sa te adaptezi, sa fii flexibila, sa iesi din rigorile cunoscute pana la el. Desigur: am pretentia de la el sa faca la fel! 

Sunt curioasa ce cred ei despre asta?! :)


Most wanted

Afisari