Sunday, October 14, 2012

Ea si un anume el


Oglinda de la baie ii lumineaza si mai bine buzele gloss-ate. Isi aranjaza putin buclele blonde si rochita de culoarea piersicii. Isi pune plicul la sub-brat si se intoarce la masa. Cu acelasi zambet perfect, cu aceeasi ochi stralucitori, cu aceasi prestanta. Ea este stralucitoare pentru ca asa trebuie sa fie langa el. Insa ceea ce ascunde in sufletul ei este stiut sau vazut de putini oameni. Se asaza la masa.
El sta alaturi de ceilalti barbati in picioare, langa masa lor. Au fiecare dintre ei un pahar de wisky cu gheta. Al ei este cel mai inalt si are costumul cel mai frumos. Discuta despre ultimele proprietati achizitionate si despre majorari de capital. Trag insetati din tigara si fac glume "de barbati".
Ea sta cumintica si il asteapta. Toata viata ei de pana acum a facut la fel. Nu a vorbit prea mult si nu a avut multe pretentii pentru ca a primit mereu ceea ce isi doreste: lux.
Si-a sacrificat zambetul si sufletul pentru patul moale si pernele de puf. Asa o va face si de acum inainte, se va darui pe ea pentru ca ceea ce e important pentru ea nu solicita decat un zambet fals.
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Most wanted

Afisari