Wednesday, March 07, 2012

Unexpected Actions

Aseara am avut parte de doua intamplari care m-au uimit putin, insa mi-au confirmat ceea ce credeam despre acest topic.

M-am gandit ieri toata ziua la Dan, ce mai face, daca este bine. Am vrut sa il sun insa nu prea aveam pofta de vorbit la telefon, as fi vrut sa imi ajunga confirmarea pe alte cai. Mai pe seara, ii scriu pe messenger, nestiind ca este on-line. Imi raspunde, imi spune ca este bine. Apoi ma intreaba cum de i-am scris, de unde am stiut ca ar fi on-line. Pai nu prea am stiut insa eram sigura ca este. Si a fost:) Mai strange este ca si el s-a gandit ieri la mine. Oare gandurile mele au ajuns la el pe undele gandurilor?

Dupa aceasta intamplare, imi vine sa ii scriu Alinei pe care o vad on-line la 2 noaptea. Vreau sa o cert ca nu doarme la ora aceea tarzie si ca va fi obosita a doua zi la serviciu. Si ii scriu. Alina imi povesteste ca a visat foarte urat, ca s-a trezit din somn. Ca se gandea la mine sa ma sune sau sa-mi dea cumva un semn pentru ca vroia sa vorbeasca cu cineva. Foarte interesant ca am facut eu singura acest lucru, desi eu nu prea ii scriu niciodata pe chat. Insa aseara asa mi-a venit :)


Asa ca, cine imi zice ca nu exista comunicare prin metode "necunoscute" va fi contrazis de intamplarile mele. Eu mi-am dovedit ca exista.Published with Blogger-droid v2.0.4

Most wanted

Afisari