Monday, April 01, 2013

Iar zodii

Am share on Facebook un articol numit "10 mituri despre introveriti". Continutul de altfel foarte interesant, de la clarificarea faptului ca introvertitii nu sunt niste ciudati pana la faptul ca nu sunt tocilari sau oameni carora nu le place sa vorbeasca. Il puteti gasi aici: 10 Mituri despre introvertiti.

In acelasi timp, poate am devenit putin exagerata insa sunt destul de atenta la zodiile oamenilor din jurul meu. Acum nu vreau sa fiu inteleasa gresit ca ma ghidez in a-i clasifica pe acestia doar dupa acest aspect pentru ca tot timpul iau in seama background, comportament, anturaj, dezvoltare, etc, etc. Insa interesant este ca, oamenii din aceasi zodie au comportamente comune (repet, insa nu exhaustive pentru o anumita zodie) :)


Ca sa revin la partea cu share on Facebook... Eu sunt sagetator. Am considerat interesant acest articol pentru ca asa sunt si eu: introvertita. Si simt ca oamenii ma inteleg gresit de multe ori pentru faptul ca vreau sa stau mai retrasa sau pentru faptul ca de multe ori nu comunic anumite lucruri personale desi comunic orice altceva cu cei din jur. Anyway, legat de introvertit / extrovertit am o sumedenie de pareri insa le voi dedica lor o postare speciala. 

Insa, ce m-a facut sa zambesc este faptul ca 2 persoane care au apreciat poastarea mea de pe Facebook sunt sagetatori....si cu mine 3 :)

Most wanted

Afisari