Tuesday, March 26, 2013

Box

Mintea umana este precum o cutie. Acolo se tin toate informatiile. Unele mai ies din cutie odata cu trecerea timpului. In general doar aducem cunostinte noi in cutia magica.

Da, sunt rea si dura si declar ca urasc oamenii care vad doar ceea ce este in cutia lor. Care nu sunt capabili sa gandeasca in probabilitati si sa dea o tura de cutie, pe dinafara. Pentru mine, acest gen de oameni sunt limitati, din toate punctele de vedere. Imi ingreuneaza existenta si imi duc nervii pe niste culmi necunoascute. Nu pot sa ii inteleg pe aceia carora daca le prezinti o alta modalitate de a ajunge de la A la B, corecta dealtfel, refuza instant sa o ia in considerare. De ce eu pot sa vad 360 insa multi dintre cei din jurul meu isi blocheaza privirea la 90? De ce nu suntem cu toii curiosi macar sa vedem ce este posibil sa facem altfel si respingem din start anumite idei?
Poate pentru ca oamenilor le este frica de necunoscut si au o rezistenta prea mare la schimbare. Poate pentru ca daca ii pui sa iasa din cutia bine cunoscuta au senzatia ca vor cadea intr-o prapastie a necunoscutului. Asta fara sa stie ca, de multe ori, outside the box may be the easy way to do thing...Most wanted

Afisari