Tuesday, August 28, 2012

Butterfly effect

Cand se indragostesc, femeile se transforma in mame. Incearca sa aiba grija de ei, barbatii, sa ii coordoneze si sa ii indrepte acolo unde gresesc. Femeile uita insa ca barbatii nu au nevoie de inca o mama ci de o femeie-iubita langa ei.

Insa haideti sa ne gandim de ce se intampla aceasta transformare?! In primul rand pentru ca femeia vrea sa aiba langa ea un om responsabil si matur. Acesta este cel care o va ingriji pe ea si pe copii ei cand va avea nevoie. Cred ca este o reactie instinctuala pentru femei, care se bazeaza pe coordonate precum: siguranta proprie, viitorii sau actualii copii.  Desi nu sunt o feminista - activista, cred cu tarie ca varsta legala pentru casatorie a fost stabilita pe principiul maturitatii dobandite gradat diferit de femeie si barbat. Sa nu uitam ca barbatii pastreaza mai mult din copii cea au fost decat femeile. Deci, femeile transformate in mame nu au intentia de a-si creste barbatul de langa ele ci de-a se proteja intr-un fel pe ele cat si pe el.

Cum reactioneaza barbatii la aceasta atitudine? Cred ca fug si se sperie de inca o gura cicalitoarea pe care au intalnit-o. Acestia nu inteleg intentiile pozitive ale femeii ci vad doar inca o persoana care nu ii lasa sa se desfasoare dupa bunul lor plac.

Drept urmare, ce ramane de facut? Ramane ca femeia sa acorde incredere maturitatii barbatului iar barbatul sa priveasca intentiile femeii ca fiind unele pur protective pentru el si ea, nu anihilatoare pentru barbatul din el.



1 comment:

Most wanted

Afisari