Monday, September 26, 2011

Extreme ways

Cateodata primim ce meritam. In functie de cum ne comportam. Pe masura a ceea ce facem.
Alte dati lucrurile vin peste noi cand nu ne asteptam, ne lovesc cand nu stim. Ne invaluiesc si ne incurca vietile. Chiar daca meritam sau nu.

Mie imi place sa duc trairile la extrem. Sa intind maxim corzile. Sa imi asum consecintele lor. Sa inteleg, sa invat si sa urc. Pentru ca numai asa pot avea o cadere dureroasa care va fi urmata de o revenire...mai sus decat unde eram...
Cel mai important este sa inveti. Sa nu treci peste lucruri fara sa le dai importanta. Sa asculti criticile si sa iti asumi faptele. Sa mergi mai departe peste toti bolovanii pe care ii ai de traversat: like a lady care isi controleaza mersul in Centrul Vechi, pe tocuri, prin gropile neasfaltate. Sa nu iti repeti greselile!
Si sa te inspiri! De la oameni, de la natura, de la animale, de la orice consideri ca iti poate aduce un dram de lumina. Sa urmaresti lucrurile, sa asculti povestile altora. Sa inveti din greselile lor. Sa te comporti precum natura in anumite stadii de transformare. Sa gandesti simplu precum puii de catel abia nascuti, cand se joaca. Sa analizezi, tot timpul. Sa asculti oamenii vorbind. Sa te joci si sa nu uiti ca esti copil cateodata.
Si desigur sa te cunosti. Altfel nu ai cum sa intelegi ce este cu tine si vei trai in voia vantului.

Puterea de care dispui asupra ta si asupra destinului lucrurilor care ti se ivesc este atat de aproape insa foarte putini stiu sa o cunoasca si sa o foloseasca. Eu inca o descopar si nu ma voi lasa pana nu o voi avea pe toata in mainile mele.
Most wanted

Afisari