Thursday, February 14, 2013

Te iubesc?!

Cat de des folosim expresia "Te iubesc"? Si cand o spunem si de ce si cui adresam? Exista o delimitare a sentimentelor care sa atraga si expresia? Exista un timp predefinit dupa care sa simti intr-atat incat sa declari in cuvinte ceea ce traiesti in interiorul tau? Exista un minim sau un maxim al iubirii cand sa spui "Te iubesc" pentru prima data sau cand trebuie sa spui tot timpul? 

Cred ca nu exista nici un sablon. Si nici un "trebuie" si nici un "daca nu spui ce inseamna". Cred ca niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu. Deasemenea cred ca poti iubii fara sa spui in doua cuvinte, poti simti fara sa fie nevoie sa declari. Poti sa te uiti in ochii celuilalt sau sa il strangi in asa fel in brate incat sa ii transmiti toata iubirea ta ... 


3 comments:

  1. Da, total de acord cu tine......asta e valabil daca celalalt este alaturi de tine.....atunci o privire face cat mii de cuvinte....daca e departe, parca-ti doresti sa auzi din cand in cand aceste cuvinte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect. Daca este departe ne place sa mai auzim aceste cuvinte. Insa daca le auzim nu ne garanteaza sinceritatea lor si nici daca nu le auzim nu inseamna ca nu sutnem iubiti, nu? :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Most wanted

Afisari