Friday, July 29, 2011

Vara fara mare

Vara fara mare este precum vara fara soare, as zice.
Lipsa marii imi provoaca un gol intens undeva intre stomac si plamani. Desi nu pot sa ma plang, pentru ca am vizitat-o deja de cateva ori in vara aceasta, pot sa ma plang in schimb de faptul ca un weekend petrecut in alta parte decat la mare mi se pare un weekend pierdut, degeaba.
Cred ca as putea sa locuiesc acolo 3 luni sau 6 daca am avea veri asa de lungi.
Nu pot sa imi imaginez cum pot trai alti oameni fara mare, cum pot ramane indiferenti. Nu ii inteleg pe acesti oameni desi sunt capabila sa inteleg multe....
Mi-as dori o casuta din stuf, pe plaja. Sa aiba o mica terasa acoperita tot de stuf in care sa imi beau cafeaua dimineata si vinul seara. In casuta poate fi nisip pe jos pentru ca il acopar foarte usor cu niste presulete colorate. Ferestrele trebuie sa fie mari, cu geamurile albastre si cu orientarea spre mare, desigur. Pot sa am si un copacel langa aceasta casuta (desi nu stiu inca ce copac poate creste in nisip). Ma pot multumi cu un dus in spatele casei, intre niste pereti de stuf si ei, din apa incalizta de soare.
As manca aici in casuta numai pepene si inghetata de fructe si mi-as petrece diminetile contempland...ceea ce inseamna ptr. mine MARE.

Most wanted

Afisari